Veți primi îngrijiri de la unul dintre puținele programe din Michigan care oferă întreaga gamă de opțiuni.

Veți primi îngrijiri de la unul dintre puținele programe din Michigan care oferă întreaga gamă de opțiuni.

 • Clasele de abilități de viață: asistenții medicali sau asistenții sociali predau aceste clase zilnic. Subiectele variază de la rezolvarea conflictelor și presiunea de la egal la egal la autoestimă și judecăți de valoare.
 • Terapia ocupațională și recreativă: aceste clase, oferite de terapeuții noștri ocupaționali și de agrement, oferă interacțiune socială și ne ajută să evaluăm abilitățile pacienților și Oportunități de îmbunătățire.

Educație specială

Dacă copilul dvs. trebuie să fie spitalizat mai mult de cinci zile de școală, personalul nostru va lucra cu dvs. pentru a obține misiuni școlare pentru copilul dvs. În timp ce copilul dvs. este spitalizat, membrii personalului vă vor ajuta copilul să finalizeze munca necesară.

Copilul dvs. rămâneți la noi

Oferim îngrijire psihiatrică pentru copii și adolescenți la Henry Ford Spitalul Kingswood. Furnizorii noștri atribuie camere pe baza fiecărui pacient:

 • Age
 • Starea actuală a sănătății
 • Gen
 • Tipul bolii

Campusul Kingswood include o serie de facilități de agrement pentru a ne sprijini îngrijirea, inclusiv o sală de gimnastică de dimensiuni complete, locuri de joacă și curți în aer liber închise.

în Kingswood

Henry Ford Kingswood Hospital În Ferndale, Michigan, oferă îngrijiri psihiatrice experte pacienților de toate vârstele.

Aruncați o privire în interiorul instalației noastre recent renovate

Implicarea părinților și a familiei

Implicarea părinților/tutorilor și a altor membri ai familiei este esențială pentru succesul copiilor și adolescenți în îngrijire psihiatrică internă. Vă rugăm să consultați asistenții noștri sau membrii personalului de admitere pentru o listă actualizată de ore de vizită, articole permise/interzise etc., în timp ce actualizăm aceste informații în mod regulat.

pentru întrebări despre îngrijirea pediatrică la Henry Spitalul Ford Kingswood, vă rugăm să sunați la (248) 398-3200.

Medicii noștri de cancer vulvar

Echipa noastră de cancer vulvar include oncologii cu radiații, oncologii ginecologici, obstetricienii și ginecologii care adoptă o abordare a echipei în echipă la crearea celor mai eficiente tratamente împreună. Opțiunile de tratament pentru cancerul vulvar includ radioterapia, chimioterapia și tratamentul ganglionilor santinel. Cancerul vulvar este rar – reprezentând doar 4 la sută din cancerul de reproducere al femeilor. Acesta efecte adverse rhino gold gel este motivul pentru care avem teste de diagnostic specializate și tratamente care sunt vitale pentru a vă bate cancerul vulvar.

nou diagnosticat? Contactați echipa de cancer 24/7 apelând la (888) 777-4167 sau solicitați o programare online. Căutați un mod mai convenabil de a vă vedea medicul sau specialistul? Programează o vizită video.

Utilizați locația mea actuală Vizualizați Profilul pentru solicitare

Thomas E Buekers, MD

800-436-7936 800-436-7936 4.7/5 190 ratinguri • 111 comentarii

​​specialități: Oncologie ginecologică, obstetrică & amp; Ginecologie

Servicii: Chirurgie pentru cancer, cancer de col uterin, cancer ovarian, cancer uterin, cancer vaginal, vizite video, cancer vulvar, sănătate pentru femei

Henry Ford Cancer Institute – Detroit

2800 W Grand Blvddetroit, MI 48202 Hărți și direcții

​​Henry Ford West Bloomfield Hospital

6777 W Maple Rdwest Bloomfield, MI 48322 Hărți și indicații

​​Henry Ford Wyandotte

3333 Biddle Avewyandotte, Mi 48192 Hărți și indicații Vizualizați Profilul pentru solicitare

Mohamed A Elshaikh, MD

800-436-7936 800-436-7936 4.7/5 60 ratinguri • 36 de comentarii

​​Specialități: Oncologie cu radiații

> Servicii: cancer vezicii urinare, cercetare cancer, cancer de col uterin, cancer la rinichi, cancer ovarian, cancer penis, cancer de prostată, oncologie cu radiații, cancer testicular, cancer uterin, cancer vaginal, vizite video, cancer vulvar

Henry Ford Cancer Institute – Detroit

2800 W Grand Blvddetroit, MI 48202 Hărți și indicații Vizualizați Profilul pentru cerere

Mirian a y hijaz, md

800-436-7936 800-436-7936 4.7 / 5 103 evaluări • 66 de comentarii

​​specialități: obstetrică & amp; Ginecologie

Servicii: Chirurgie pentru cancer, cancer de col uterin, cancer ovarian, cancer uterin, cancer vaginal, vizite video, cancer vulvar

Henry Ford Cancer Institute – Detroit

2800 W Grand Grand Grand Blvddetroit, MI 48202 hărți și direcții

​​Henry Ford Medical Center – Lakeside

14500 Hall Rdsterling HGTS, MI 48313 hărți și direcții Vizualizați profilul care nu acceptă noi pacienți

Adnan M Munkarah, MD

313- 916-2465 313-916-2465

Specialități: Oncologie ginecologică, Obstetrică & amp; Ginecologie

Servicii: Chirurgie pentru cancer, cancer de col uterin, chimioterapie intraperitoneală hipertermică (HIPEC), cancer ovarian, cancer uterin, cancer vaginal, vizite video, cancer vulvar, sănătate pentru femei

Henry Ford Cancer Institutul – Detroit

2800 W Grand BlvdDetroit, MI 48202 Hărți și direcții

Evaluări criminalistice

Evaluarea criminalistică se referă la evaluarea unei persoane într -un context legal. Un psihiatru criminalist sau psiholog are o pregătire criminalistică specială și efectuează o revizuire detaliată a unui caz legal. Serviciile pot include examinarea rapoartelor poliției și mărturia într -un caz judecătoresc.

evaluări criminalistice în Michigan

Divizia Serviciului de Sănătate Behaviorat Henry Ford din Psihiatria criminalistică efectuează evaluări civile și penale pentru avocați, instanțe instanțelor instanțelor și întreprinderi. Profesioniștii noștri de sănătate mintală extrem de instruiți efectuează o varietate de evaluări și au o experiență vastă în furnizarea de mărturii ale instanței penale.

Gama noastră largă de servicii psihiatrice criminalistice include:

 • Recenzii de înregistrări medicale
 • Testarea psihologică
 • Depunerea
 • Mărturie în instanța de expertiză, când este nevoie

Evaluări civile la Henry Ford Behavioral Health Services

Curtea civilă tratează în cea mai mare parte cazuri legate de vătămarea corporală. Un psiholog criminalist poate efectua evaluarea experților a efectelor emoționale și fizice, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, care rezultă din vătămarea corporală. Evaluările includ:

 • Dizabilitate psihiatrică din cauza vătămării sau bolilor corporale
 • Compensarea lucrătorilor
 • Malpraxis psihiatric
 • daune din cauza Hărțuirea sexuală sau trauma
 • Evaluarea riscului violenței la locul de muncă
 • Revenirea la muncă
 • Fitness for Duty

Evaluările competențelor la Henry Ford Behavioral Health Services

Psihologii noștri experți criminalisti efectuează evaluări de competență pentru a evalua starea mentală a unei persoane și capacitatea sa de a participa la proces. Evaluările noastre cuprinzătoare sunt în timp util și oferă opinii experților nepărtinitori.

Evaluările de competență includ:

 • Competența de a fi procesată
 • Competență pentru condamnare, pentru a face renunțați la diverse drepturi și pentru a înțelege Miranda
 • starea mentală la momentul presupusei infracțiuni, în ceea ce privește apărarea nebuniei și problemele „mens rea” (pronunțată „Menz-ray-ah”, se referă la aceasta Componenta mentală a răspunderii penale).
 • Pentru a fi găsit vinovat de majoritatea infracțiunilor, un inculpat trebuie să fi comis Legea infracțională într -o anumită stare mentală (The Mens Rea).

Programează o evaluare a neuropsiholgiei

Aflați mai multe despre condițiile pe care le evaluăm. Vă rugăm să sunați la (313) 876-2526 pentru a programa o evaluare.

anevrism aortic

Un anevrism aortic este o zonă slăbită care se bombă de pe peretele aortei, cea mai mare arteră a corpului. Un anevrism aortic poate crește și, eventual, poate izbucni, provocând sângerare care poate pune viața în pericol. Diagnosticul precoce și tratamentul adecvat pot gestiona anevrisme pentru a reduce riscul de ruptură.

specialiștii bolilor vasculare la sistemul de sănătate Henry Ford au abilități și experiență excepționale în gestionarea anevrismelor aortice, indiferent cât de complexă. Tratamentele noastre variază de la medicamente și modificări ale stilului de viață până la proceduri minim invazive și chirurgie deschisă, păstrându -vă cât mai sănătos.

Ce este un anevrism aortic?

Aflați mai multe despre ce este un anevrism aortic, care sunt simptomele și factorii de risc potențiali de la Dr. Andi Peshkepija, chirurg vascular.

Play

anevrism aortic: de ce să alegeți Henry Ford?

Programul multidisciplinar Aorta este unul dintre doar două programe din sud -estul și sudul Michiganului Central dedicat bolii aortice. Specialiștii noștri vasculari și cardiaci au o pregătire avansată și expertiză în toate tipurile de tratament pentru anevrisme aortice.

Oamenii vin la noi pentru:

 • Îngrijire cuprinzătoare: Henry Ford este unul dintre doar câteva centre din Michigan, care pot efectua atât proceduri minim invazive, cât și chirurgie deschisă pentru complex Anevrisme aortice. Suntem specializați în tratarea anevrismelor în zone dificil de accesat și implică artere critice care se conectează la aortă. Medicii noștri vasculari și cardiaci certificați de bord sunt experți în determinarea tratamentelor adecvate pentru dvs. și momentul potrivit pentru un tratament mai avansat.
 • Experți în chirurgie aortică de urgență: cu chirurgi cu înaltă calificare, programul nostru este recunoscut ca un Centrul de chirurgie de urgență pentru boala aortică, efectuând proceduri avansate 24/7/365. Medicii din Michigan au încredere în noi cu pacienții lor, știind că oferim îngrijiri excepționale.
 • inovație în cercetare: chirurgii noștri vasculari au fost primii din Michigan care au efectuat EVAR și printre primii care au efectuat proceduri fevar, minim invazive pentru aortic anevrisme. Veți primi îngrijiri de la pionierii în cercetarea dispozitivelor de reparare a anevrismului și procedurile utilizate pentru a le plasa.
 • Lucru în echipă printre multiple specialități: chirurgi vasculari, specialiști în medicină vasculară, cardiologi și chirurgi cardiaci se întâlnesc o dată pe lună până la Discutați pacienții cu anevrisme aortice complexe. Chirurgii cardiaci și vasculari lucrează împreună în timpul procedurilor delicate pentru anevrisme complexe care traversează pieptul și abdomenul.
 • Urmărirea îngrijirii apropiate: cu locații din sud-estul și sudul central Michigan, Henry Ford vă face ușor să vă vedeți echipa de îngrijire. Vă monitorizăm sănătatea pe termen lung pentru a vă ajuta să trăiți o viață activă.

Ce este un anevrism aortic?

Aorta este cea mai mare arteră a organismului, purtând sânge bogat în oxigen din inimă la corp prin artere mai mici. Începând de la inimă, aorta duce în sus, apoi se curbe într -un arc și se deplasează înapoi prin piept și abdomen până la pelvis.

Un anevrism se întâmplă atunci când slăbiciunea într -o secțiune a peretelui arterei îl determină exterior. Dacă zona slăbită continuă să se mărească, ea devine subțire și poate izbucni, provocând sângerare internă severă.

Tipurile de anevrisme aortice

anevrisme aortice sunt descrise în funcție de locul în care se dezvoltă de -a lungul aortei:

 • Anevrisme aortice toracice apar în aorta superioară, care se ridică din inimă și se curbe în jos prin piept.
 • Anevrisme aortice abdominale, cel mai frecvent tip, apar în aorta inferioară de sub piept până la pelvis.
 • toracoabdominal Anevrismele aortice se dezvoltă în piept și abdomen, atât în ​​secțiunile superioare, cât și în cele inferioare ale aortei.

Complicații anevrisme aortice

Dacă sunt lăsate netratate, anevrismele aortice pot duce la :

 • Anevrism rupt, o urgență care poate pune viața în pericol care necesită îngrijiri medicale imediate și este o cauză principală de deces la bărbați
 • disecția aortică, una sau mai multe lacrimi în aorta Wall
 • Cheaguri de sânge în apropierea anevrismului care poate rupe și bloca fluxul de sânge în altă parte a corpului

Ce cauzează un anevrism aortic?

anevrisme aortice se pot dezvolta din mai multe cauze posibile. Cauzele pot varia în funcție de locul în care are loc anevrismul.

cauzează comune tuturor tipurilor de anevrisme:

 • Întărirea arterelor (ateroscleroză): colesterol, grăsime și alte substanțe Construiți în interiorul pereților arterei, determinându -le să se îngusteze și să se ridice.
 • Hipertensiunea arterială: hipertensiunea arterială poate deteriora și slăbi pereții aortei.
 • Alte condiții de sănătate: infecții în aorta iar anumite boli pot provoca inflamații în artere, ceea ce le slăbește pereții.
 • Trauma: căderi grave sau accidente auto pot provoca un anevrism aortic.

Cauze specifice anevrismelor toracice pentru anevrisme toracice :

 • Anumite condiții genetice: Sindromul Marfan, Sindromul Ehlers-Danlos, Sindromul Loeys-Dietz și sindromul Turner sunt tulburări de țesut conjunctiv care pot slăbi pereții aortei.
 • Valva cardiacă care pot slăbi Tulburări: o supapă aortică anormală sau bolnavă, care controlează fluxul de sânge din inimă la aortă, poate crește riscul de anevrism toracic.

Factorii de risc pentru anevrisme aortice

anumiți factori îți pot crește riscul de anevrism aortic. Acești factori includ:

 • Vârsta (de obicei 65 și mai mare)
 • Fumatul
 • Istoricul familial de anevrisme aortice

H3> Simptomele unui anevrism aortic

Deoarece anevrismele aortice se dezvoltă de obicei lent de -a lungul mai multor ani, este posibil să nu experimentați simptome la început. Unele anevrisme rămân mici, în timp ce altele se extind, uneori rapid. Pe măsură ce anevrismele aortice se extind, riscul de ruptură crește.

Simptome specifice unui anevrism toracic

Simptomele care apar cu anevrisme în aorta superioară includ:

 • Durere toracică sau tandrețe
 • Dureri de spate superioare
 • Tuse sau respirație ridicată
 • Probleme de răgușire sau înghițire
 • Scurtarea respirației

Simptomele anevrismelor abdominale și toracoabdominale

anevrismele în aorta inferioară au unele simptome diferite, cum ar fi:

 • Durere constantă, profundă în abdomenul sau partea dvs.
 • Dureri de spate
 • Senzație de pulsare în apropierea buricului dvs.
 • Lump în abdomenul dvs.

Simptomele unei aorte rupte

Anumite simptome ar putea însemna că un anevrism aortic a rupt. Caută îngrijiri medicale de urgență dacă experimentezi:

 • Durere bruscă, intensă în piept, abdomen sau spate
 • Durere la gât, maxilar sau brațe
 • Dificultate respirație
 • Dizziness
 • Frecvența cardiacă rapidă

Cum diagnostică medicii un anevrism aortic?

Dacă aveți un anevrism mic, este posibil să nu experimentați simptome vizibile. Adesea, medicul dumneavoastră găsește un anevrism aortic în timpul unui examen de rutină sau pe un studiu imagistic pentru o altă afecțiune.

La Henry Ford, echipa noastră vasculară efectuează o evaluare minuțioasă pentru a confirma un diagnostic de anevrism aortic. Aflați mai multe despre testarea noastră vasculară și procesul nostru pentru diagnosticul bolii aortice.

Dacă părintele sau fratele dvs. au avut un anevrism aortic, obțineți un test de screening. Tehnologii de imagistică certificate de la Henry Ford oferă imagini avansate pentru a verifica anevrisme aortice.

Tratament anevrism aortic la Henry Ford

la programul multidisciplinar Aorta, echipa noastră vasculară are o pregătire avansată și ani de experiență în experiență . Veți primi îngrijiri de la unul dintre puținele programe din Michigan care oferă întreaga gamă de opțiuni.

Tratăm persoanele cu toate tipurile de anevrisme aortice, folosind medicamente, monitorizare, proceduri minim invazive și chirurgie deschisă. Lucrând îndeaproape cu dvs., echipa noastră vasculară folosește cele mai puțin invazive tratamente care vă oferă cele mai lungi rezultate. Anevrismul aortic este de a preveni o ruptură sau o disecție. Pentru un anevrism mic, stabil, de obicei începem tratamentul dvs. cu schimbări de stil de viață și medicamente. Medicina noastră vasculară și cardiologii oferă opțiuni de tratament conservatoare care includ:

Recomandări pentru obiceiuri de viață sănătoase

Puteți ajuta la încetinirea progresului afecțiunii și îmbunătățirea modului în care vă simțiți cu mici schimbări către un mai sănătos stil de viata. Specialiștii și cardiologii noștri în medicină vasculară au ani de experiență ajutând oamenii să -și dezvolte obiective realiste pentru:

 • renunțați la fumat
 • să mănânce o dietă mai hrănitoare, care are un nivel scăzut de colesterol, grăsimi saturate și sodiu
 • Rămâi fizic activ
 • Mențineți o greutate sănătoasă

Puteți lucra cu noi unu-la-unu sau vă putem referi la Henry Programe FORD, cum ar fi:

 • Serviciul de tratament cu tutun, care include opțiuni pentru antrenament individual prin telefon și libertate de fumat® orele
 • Henry Ford Prevent Program, un program de exerciții supravegheate medical Cu opțiuni individuale și de grup, clase de nutriție și educație pe obiceiuri sănătoase

Medicamente pentru anevrism aortic

În funcție de nevoile dvs. specifice, specialiștii și cardiologii noștri de medicină vasculară prescriu astfel de medicamente, astfel ca: